Fes-te membre o subscriu-te a les  informacions de fem Vall de Ribes

L'Associació fem Vall de Ribes és un fòrum obert i cívic per repensar i impulsar amb empenta la Vall de Ribes, uneix-te i participa.

Hi ha dues maneres de participar:

  • Ser membre de fem Vall de Ribes, és a dir, ser soci de l'associació. Els membres, a banda de participar i opinar en totes els processos participatius que s'engeguin, seran convocats a les assemblees on es decididan les maneres d'interpel·lar a les entitats públiques i agents privats a partir dels processos participatius

  • Rebre informació i participar. Si ens deixes les teves dades t'informarem dels processos participatius que s'obrin perquè puguis opinar i fer propostes.
Ens cal el teu nom
Ens cal els teus cognoms
Ens cal el teu correu electrònic i que tingui un format correcte.
Ens cal el teu telèfon per contactar amb tu
Has de seleccionat si vols ser membre de "fem Vall de Ribes"
Ens cal el teu NIF per poder ser membre de fem Vall de Ribes
Cal que ens donis la teva adreça postal si vols ser membre de "fem Vall de Ribes"
Cal que ens indiquis la teva població si vols ser membre de "fem Vall de Ribes"
Ens cal el teu codi postal
Acceptació política de protecció de dades
Entrada no válida

 

(*) Camps obligatoris

Amb l'acceptació autoritzo l'Associació fem Vall de Ribes a remetre’m per correu electrònic, correu postal o a través del telèfon informació referent a les activitats, personalitzada i adaptada mitjançant, entre d’altres tècniques, l’elaboració de perfils segons les dades introduïdes.

Responsable: Associació fem Vall de Ribes.

Finalitat: (a) inscripció de l’usuari com a membre i soci de l’Associació fem Vall de Ribes, (b) enviament de qualsevol informació referent a la programació d'activitats i notícies generades per l'entitat.

Legitimació: Consentiment de l’interessat, llevat de determinats supòsits en què hi hagi interès legítim.

Destinataris: Les seves dades no seran cedides a tercers, si no és per obligació legal o per finalitat directament lligada amb el seu tractament autoritzat.

Conservació de les dades: Fins que perdi la condició de membre, o fins que existeixi obligació legal. Drets: accedir, rectificar, suprimir les dades, així com altres drets que s’expliquen a la informació addicional.

Informació addicional: pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a: Política de privacitat i avís legal

Entrada no válida

Associació fem Vall de Ribes - Carrer Eres 6, 17534 Ribes de Freser - Avís legal i política de privacitat - Uneix-te - Contacta/Proposa